Jak si NEO FINANCES vedlo v loňském roce?
Rok 2017 se nesl v pozitivním růstovém tempu. Pořádali jsme po celé ČR celkem 282 seminářů, kterými prošlo 3 740 lidí. V tuto chvíli má 3 894 osob u naší společnosti aktivní svou celoživotní osobní NEO Licenci, která jim umožňuje ušetřit, nebo vydělat peníze. 412 z nich s námi uzavřelo i profesionální smlouvu. Dosáhli jsme ročního hrubého provizního obratu 109,5 milionu Kč. Největšími tahouny bylo pojištění, kde jsme narostli meziročně o 29 %, pravidelné investice s meziročním nárůstem 40 %, úvěry a hypotéky s nárůstem 44 % a investiční zlato – meziroční nárůst 20 % a celkově jsme tak zájemcům zprostředkovali 374 kilogramů zlata.

Co stojí za těmito úspěchy?
Základním stavební deskou těchto úspěchů je spojení precizního vzdělávání se systémem multilevel marketing. Vyhledáváme stalé nové moderní produkty, NEO Licence je naším diamantem, stejně jako naši lidé, kteří myšlenku NEO sdílí a šíří. Prioritně však dodržujeme férovou spolupráci s našimi obchodníky, založenou na svobodném přístupu bez donucovacích podmínek a výkonnostních limitů.

Co chystáte do budoucna?
Jedním slovem růst, přestože už teď působíme celorepublikově, chceme podporovat další regiony. Nejen u nás, ale i na Slovensku.

Jakou radu byste dal začínajícím?
Nebát se. Nebát se začít, vyzkoušet to a hlavně nenechat se odradit některými negativními lidmi a jejich negativním přístupem.

#jsmeneofinances